A GTA hatodik részével megérkezik a franchise első női főszereplője is

2023. december 5. – 06:03

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint 10 évvel a GTA V megjelenése után megérkezett a GTA VI hivatalos előzetese. A Rockstar Games eredetileg keddre ígérte a premiert, de mivel a videó kiszivárgott, ezért már hétfőn felrakták az előzetest: benne egy ismerős helyszínnel és a játék megjelenésének évével.

A pletykák korábban 2024-es megjelenésről is szóltak, most már azonban biztos, hogy csak 2025-ben jelenik meg a GTA VI. Az előzetesben megismerhetjük a franchise első női főszereplőjét, Luciát, aki a Miami ihlette Vice Cityben lakik: ez volt a GTA 2002-es helyszíne is. Lucia mellett egy meg nem nevezett férfi főszereplő is van, akivel afféle Bonnie és Clyde-ot alkotnak.

Az előzetes rengeteg strandot ígér, az autópályás és motorcsónakos képek alapján pedig úgy néz ki, hogy nagy mozgásteret fog adni a játékosnak a GTA VI. Az előzetes bemutat egy játékon belüli közösségi médiahálózatot is.

Több mint egy évtizeddel a megjelenése után a GTA V még mindig a valaha készült legnépszerűbb játékok egyike, írja a Variety. A Grand Theft Auto 6-ból már korábban is lehetett képeket látni, ugyanis tavaly ősszel egy 17 éves hacker több képet is kiszivárogtatott a félkész játékból. Nemrég derült ki, hogy a Netflixre érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, vagyis a franchise három régebbi játékának felújított verziója. Ezekkel december 14-től minden Netflix-előfizető ingyen tud játszani.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!