Scott Pilgrim új animációs sorozatban veszi fel a harcot a gonosz exekkel

2023. november 16. – 19:08

Másolás

Vágólapra másolva

HETI STREAMINGAJÁNLÓ (November 16-23.)

Scott Pilgrim rákapcsol (Scott Pilgrim Takes Off, Netflix, november 17.)

Újra összeáll a Sex Bob-Omb, méghozzá az Edgar Wright-féle, 2010-es filmváltozatban megismert hangokkal. Többek között Michael Cera, Aubrey Plaza vagy Kieran Culkin is vállalta a visszatérést a képregények legújabb, animációs adaptációjához.

Az alkotók szerint az új sorozat is az eredeti képregény fő sztoriját követi majd nagyrészt, de lesznek azért meglepetések, és az epizódokat is egyedi hangulatúaknak szánják, mert minden egyes rész storyboardjáért más japán művész felelt.

Brawn: A lehetetlen Formula 1-sztori (Disney+)

A Brawn GP 2009-es menetelése a Forma-1 történetének egyik legemlékezetesebb szezonját hozta. A Hondától egy euróért megvásárolt csapat a szabályváltoztatásokat ügyesen kihasználva teljesen leuralta a szezon első felét, a többiek pedig túl későn érték őket utol a fejlesztésekben. A rendkívüli szezont a Hulu négyrészes dokusorozatban dolgozta fel, amiben Keanu Reeves faggatja a történet főszereplőit a legendás szezonról.

Vörös rakéta (Red Rocket, Netflix, november 17.)

Sean Baker két remek film, a Tangerine és a Florida Project utáni rendezésében ismét az amerikai társadalom peremén élők felé fordul nagy adag empátiával. A Vörös rakétában a Los Angeles-i pornókarrierjének leáldozása után a szülővárosába visszakullogó, nagydumás Mikeyt követhetjük, ahogy még egyszer megpróbál valahogy kitörni a texasi nihilből. Sean Baker a filmmel a Cinefesten is járt, akkor interjúztunk vele.

Julia 2. évad (HBO Max, már elérhető)

Az egyik legnagyobb hatású szakácskönyvszerző, Julia Child életén alapuló sorozat második évada már inkább a hírnévvel járó problémákra fókuszál. Child főzőműsorát egyre több ország szeretné, egyre több kontent kéne belőle és a műsor készítőinek lassan a termékelhelyezésekkel is meg kell ismerkednie.

Monarch: A szörnyek hagyatéka (Apple TV+, november 17.)

Az eddig kiszivárgott infók alapján a MonsterVerse titánjainak felbukkanása helyett inkább három generáción átívelő karakterdrámára számíthatunk a sorozattól, amelyben Kurt Russell és fia, Wyatt ugyanazt a szereplőt alakítják két különböző idősíkban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!