Hujber Ferenc beleíratja a szerződéseibe, hogy ha produkcióra nem alkalmas, akkor azért retorzió jár

2023. november 16. – 12:36

Másolás

Vágólapra másolva

„Hét év után teljes mértékig leraktam a füvet, és azok a mentális problémák, amik nekem ott előkerültek ennyi idő szívás után, azok egyszer csak eltűntek” – mondta az RTL Fókusz című műsorában Hujber Ferenc színész, aki a Valami Amerika film első részéből vált ismertté. Hujber több mint öt év után visszaköltözött Magyarországra, és azt mondta, 49 évesen lezárja az elmúlt évek zűrös ügyeit.

„Amikor az a reggeli műsor őrület volt, a fél világ arról beszélt, hogy hányféle mentális betegségben szenvedhetek, mennyire voltam bemindenezve. Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba: két kávé volt bennem aznap reggel” – mondta a színész. Arra utalt, hogy 2017-ben a TV2 Mokkában arról beszélt hosszan, hogy Jézus egy színész volt, keresztre feszítése pedig egy színjáték.

Hujber beszélt arról is, hogyan szervezi az életét háromgyerekes apaként, azt mondta, hogy jelenleg albérletben él, és minden erejével azon van, hogy egy új életet építsen fel. A színész azt is mondta, hogy maga íratja bele a szerződéseibe, hogy ha produkcióra nem alkalmas állapotban jelenik meg, akkor azért kötbér vagy akár a produkcióból való eltávolítás is járhat retorzióként.

Az utóbbi időben egyre többen vállalják nyilvánosan a függőségüket, nem kezeli tabuként Nagy Zsolt színész, aki a Telexnek korábban azt mondta, szerinte ideje lenne leszámolni az önpusztító zsenik kultuszával, de sok mondanivalója van róla a Kispál és a Borz első dobosának, Bräutigam Gábornak is. Ebben a cikkünkben Peer Krisztián költővel, Pásztor Annával, Nagy Zsolttal és egy pszichiáter-addiktológussal jártuk körbe, hogyan hat az alkohol és a drog a művészi teljesítményre, kreativitásra és tehetségre.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!