A saját magán röhögő Krúbit egy osztályteremben üti ki Ganxsta Zolee az új klipjében

2023. november 3. – 17:07

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken egy szövegileg és a klipjét tekintve is maximálisan megbotránkoztató, és így teljesen önazonos számmal jelentkezett a harmadik albumának kiadására készülő Krúbi, aki ezúttal már a címben is látható módon azt állapította meg, hogy Ganxsta Zolee Tehet Mindenről. Arról is, hogy ő még a hatodik Orbán-kormány alatt is tinédzserek tízezreit fogja megkopasztani, miközben sovinisztákat csinál belőlük.

A teljes élményhez mindenképpen érdemes megnézni és végighallgatni a klipet, de azt azért érdemes rögzíteni, hogy arról az önmagában is meta kiindulópontról, hogy valaki a hátsó padban hallgatja egy változatos etnikumú csajokat kúrogató rapper számát, eljutunk oda, hogy Krúbi páros lábbal száll bele az öregkorukra egyre cringe-ebb előadókba, beleértve ebbe önmaga jövőbeli mását is.

Az egész aztán arra fut ki, hogy valójában nem az ő hibája, hogy fiatalok tízezreit rontja meg éppen – ahogy arra a kormánymédia igyekezett rámutatni, miután Krúbi a Szigeten is Orbán-figurával smárolt, miközben zúgott a „Mocskos Fidesz!” –, mert ártatlan tizenévesként neki még Fluor énekelte a fülébe a Gecigránátot. Sőt, Fluort meg Ganxsta Zolee rontotta meg, akit szintén biztos megrontott valaki, de arra már nem emlékszik senki, szóval minden az ő hibája. És akkor itt befut Ganxsta, közli, hogy „Így van gyerekek, bekaphatjátok a faszomat”, aztán kiüti Krúbit.

Krúbi egyébként néhány napja komolyabban is beszélt a jövőjéről, illetve egészen konkrétan a harmadik lemezéről, ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen folyamatok vezettek a lemez elkészüléséhez, és milyen az, amikor a rapper tényleg önmagaként beszél a rajongóihoz, az itt tudja ezt megnézni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!