Hormonszörnyként veti be Megan Thee Stalliont a Big Mouth

2023. október 20. – 13:51

Másolás

Vágólapra másolva

Heti streamingajánló (október 19-26.)

Hormonokkal túlfűtve 7. évad (Big Mouth, Netflix, október 20.)

A tinédzserkor összes létező szorongását gátlástalan módon feldolgozó és kinevető Big Mouth új évadáról talán elég csak annyit előre tudni, hogy az egyik hormonszörny Megan Thee Stallion hangján szólal meg.

Rick és Morty 7. évad (HBO Max, már elérhető)

Az egyik alkotó, egyben a két főszereplő hangját adó Justin Roiland botrányai és kirúgása után az Adult Swim hat hónapig kereste a megoldást a folytatásra. Végül két kevésbé ismert színészre esett a választásuk, így az új évad nagy kérdése az, vajon a szinkronhangjaikkal milyenek lesznek az epizódok. (A változás a magyar szinkront nem érinti.)

Pearl (SkyShowtime, október 22.)

Az X című horror előzményfilmje, az első világháború alatti korszakban filmes karrierről áhítozó Pearlről. Az X-hez hasonlóan ezt a filmet is közösen írta Ti West és Mia Goth. Bónusz: Martin Scorsese sokkal lelkesebb lett ettől, mint a Marvel-filmektől.

Az elveszett jelentés (Lost In Translation, HBO Max, október 26.)

„For relaxing times, make it Suntory time.”

Messi meets America (Apple TV+, már elérhető az első 3 rész)

Eljutottunk abba a korba, amikor már szinte jelenidőben jönnek ki a dokumentumfilmek egy-egy sportjelenségről. Az Apple nagyon sok pénzt kisajtolna még az MLS-közvetítési jogaiból, úgyhogy nem csoda, ha Messi első amerikai szezonjáról máris kiadtak egy hatrészes dokusorozatot.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!