Mick Jagger a gyerekei helyett inkább jótékony célra fordítaná a Rolling Stones zenéjéből származó milliárdokat

2023. október 1. – 10:34

Másolás

Vágólapra másolva

A Wall Street Journalnek adott interjút Mick Jagger, a Rolling Stones frontembere, ahol elmondta, hogy nagyjából 500 millió dolláros vagyonát és a zenekara katalógusát inkább jótékony célokra fordítaná, mint ráhagyná a gyerekeire.

A zenekar kizárólag az 1971 utáni zenéinek a jogaival rendelkezik, és mivel az utóbbi években egyre több zenész és előadó adja el horribilis összegekért a zenei katalógusát, Jagger kitért erre a témára is. Szerinte a gyerekeinek nincs szüksége arra az 500 millió dollárra, amennyit valószínűleg kapnának a Rolling Stones zenéinek jogaiért. Inkább valami jótékony célra fordítaná ezt az összeget.

Ez még úgyis rengeteg pénz (közel 185 milliárd forint), hogy Jaggernek összesen nyolc gyereke született 1970 óta, a legfiatalabb pedig még csak hat éves.

A zenekar nemrég kiadott Angry címmel egy új dalt, és 18 év után új nagylemezre készülnek, amelynek Hackney Diamonds lesz a címe, és olyanok működnek közre rajta, mint Paul McCartney, Lady Gaga, Elton John és Stevie Wonder. A lemezen hallhatóak lesznek dobrészletek a két éve elhunyt Charlie Wattstól, és játszik rajta az egyik alapító, Bill Wyman is, aki egészen 1993-ig volt az együttes tagja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!