Egy harmadik koncertet is ad a Coldplay Budapesten

2023. július 27. – 15:49

Másolás

Vágólapra másolva

A rendkívüli kereslet miatt a Coldplay egy harmadik koncertet is ad Budapesten 2024. június 19-én – jelentette be a Live Nation Magyarország.

Július 20-án derült ki, hogy a brit banda 16 év után jövő nyáron, a Music Of The Spheres világ körüli turné részeként visszatér Magyarországra. Öt nappal később bejelentették, hogy nemcsak június 16-án, de június 18-án is adnak egy koncertet. És most már 19-én is. Mindhárom koncertet a Puskás Arénában tartják majd.

Jegyek pénteken 10 órától, a Coldplay-koncertek teljes körű jegyértékesítésének indításától kaphatók – írja a Live Nation.

A 2021-ben megjelent lemez, a Music of the Spheres világ körüli turnéja tavaly márciusban indult, azóta a Coldplay már több mint 7,5 millió jegyet adott el – többet, mint bármelyik előadó az elmúlt két évben. A hétszeres Grammy-díjas Coldplay (Chris Martin – ének, gitár, zongora, Johnny Buckland – gitár, Guy Berryman – basszusgitár, Will Champion – dob) eddig több mint 100 millió albumot adott el és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Yellow, a Speed of Sound vagy a Clocks.

A zenekar eddig egyszer, 2008-ban járt Magyarországon, akkor a Budapest Sportarénában adott koncertet – meglepő módon meglehetősen visszafogott érdeklődés mellett. Az most már – a harmadik meghirdetett koncert után – egészen biztos, hogy azóta jelentősen megnőtt a magyar rajongótáboruk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!