Brad Pitt valószínűleg nem jön a Hungaroringre forgatni

2023. július 18. – 11:45

Másolás

Vágólapra másolva

Sok más film mellett a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma–1-es film forgatását is megakasztja az amerikai filmipari dolgozók múlt csütörtökön bejelentett sztrájkja, így az amerikai színész várhatóan nem lesz itt a hétvégi futamon a Hungaroringen. Az F1-es híreket szorosan követő Si.com azt írja, hogy az Apex munkacímen futó film forgatása a tervek szerint a Holland Nagydíj idején Zandvoortban és a Belga Nagydíj helyszínén, Spában folytatódik.

Ahogy arról korábban írtunk, Brad Pitt az Apexben (Csúcs) Sonny Hayest alakítja, akinek egykor ígéretesen indult az F1-karrierje, de most, már erősen veteránkorba lépve egy gyenge csapatban tér vissza az F1-be, hogy megmutassa, mi van még benne, és hogy mentorként segítse a csapattárs Pearce fejlődését. A filmhez eredetileg az összes Forma–1-es futamon vettek volna fel jeleneteket, így várható volt, hogy az amerikai sztár Mogyoródon is feltűnik, úgy mint Silverstone-ban, de a legfrissebb információk szerint mégsem így lesz.

A múlt csütörtökön kezdődött sztrájkkal egyébként a hollywoodi dolgozók jobb munkakörülményeket és a streamingszolgáltatások bevételeinek kiigazítását követelik, az eddigi tárgyalások nem igazán közeledtek a megoldáshoz, ebben a cikkben elmagyaráztuk, miért van most Hollywoodnak egy ideig kampó.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!