Ausztráliában foroghat a Fehér Lótusz előzménysorozata, Jennifer Coolidge is benne lenne

2023. június 12. – 13:06

Másolás

Vágólapra másolva

Ausztráliában foroghat a Fehér Lótusz előzménysorozata – árulta el a széria alkotója, Mike White.

Az HBO-n futó népszerű sorozat első évada Hawaiin, a második Szicíliában játszódott, a harmadik évad pedig most készül Thaiföldön. White a sorozat sztárjával, Jennifer Coolidge-dzsal együtt részt vett egy sydney-i fesztiválon, ahol beszélt a Fehér Lótusz lehetséges előzményéről is.

„Arról álmodom, hogy minden kontinensre eljussunk. Valahogy el kell jönnünk Ausztráliába, ha tovább folytatjuk. Ausztrália minden szempontból illene a képbe. Rengeteg nagyszerű tehetség dolgozik itt, és a helyszín is vitathatatlanul szép” – idézte a rendezőt a Deadline.

White elárulta, hogy az esetleges előzménysorozat középpontjában Coolidge karaktere, Tanya McQuoid állna. Szerinte nagyon szórakoztató lenne a húsz évvel fiatalabb szereplőt látni.

Coolridge egy kérdésre válaszolva megerősítette, hogy bár az ő karaktere már nem fog szerepelni a harmadik évadban, ő is az ausztráliai forgatásra szavaz, és nincs ellenére egy előzménysorozat elkészítése sem. A tíz Emmy-díjjal jutalmazott Fehér Lótusz sztárja idén a Golden Globe-díjat is elnyerte a sorozatban nyújtott alakításáért.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!