Vitézzé avatták Varga Viktor énekest, most már úgy érzi, saját szelete van a magyar földből

2023. június 5. – 09:40

Másolás

Vágólapra másolva

Varga Viktor az Instagramra posztolt videóban számolt be követőinek arról, hogy szombaton vitézzé avatták a Szent Flórián-templomban, vette észre a 24.hu.

„Végig extatikus élményben volt részem, de mikor a »Hazámat szolgálom!« mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhítat lett úrrá rajtam. Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből méginkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak” – írta a posztjában. Azt is részletezte, hogy amikor a Nemzeti Lovas Színház felkérésére elkezdte írni a Fehérlófia musicalt, elindult benne a nemzeti öntudat.

A büszke vitéz avatását itt nézheti meg:

Az egykori tehetségkutatós énekes másfél éve azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kivont karddal énekelte el a Himnuszt egy sziklán, akkor a Telexnek azt mondta, hogy „az emberek jövője bizonytalan, ezért kapaszkodniuk kell valamibe, nem véletlen, hogy ennyire nagy teret nyert mindenhol a magyarságtudat”.

Több hazai híresség is nemzeti irányt vett az elmúlt években, írtunk például Vincze Lilláról, ahogyan a magyar zászlón ugrik át egyik klipjében, és Tóth Gabiról is, aki szintén mélyen megéli nemzeti öntudatát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!