Kilenc év után teljes pompájában lépett fel a Blink-182

2023. április 15. – 10:18

frissítve

Kilenc év után teljes pompájában lépett fel a Blink-182
Travis Barker és Tom DeLonge a Coachella színpadán – Fotó: Monica Schipper / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

2014 óta először az eredeti hármas felállásban (Mark Hoppus, Tom DeLonge, Travis Barker) lépett fel a Blink-182 a Coachella-fesztivál pénteki napján.

DeLonge 2015-ben hagyta ott a triót, hogy teljes figyelmét a To the Stars… Academy of Arts & Sciences nevű szervezetének szentelje, ami ufókutatással foglalkozik, a mostani koncerten is ennek a pólójában lépett fel. DeLonge helyére Hoppus és Barker az Alkaline Trio tagját, Matt Skibát találta, akivel kiadtak két közös albumot.

A békülést Mark Hoppus diagnózisa hozhatta el, a basszusgitáros két éve jelentette be, hogy kemoterápiás kezelésekre jár. Akkor többször is beszélt a kilépett taggal, Hoppus felépült, nem sokkal később pedig bejelentettek egy világ körüli turnét. Aminek az első fellépése korábban jött el, ugyanis a Blink-182 egy meglepetés volt, ezen a héten jelentették be, hogy ott lesznek a Coachella színpadán.

A Blink-182 olyan klasszikusokat játszott pénteken, mint a Family Reunion, az All The Small Things, az I Miss You, a What's My Age Again, és összekutyulták a saját Dammit című dalukat a TLC-féle No Scrubsszal.

A több kontinenst érintő turnéból Magyarország kimarad, legközelebb Prágában vagy Bécsben lépnek fel 2023. szeptember 19-én és 20-án.

(Rolling Stone)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!