Győzikével indít tehetségkutatót a Dikh TV

2023. április 8. – 08:40

Másolás

Vágólapra másolva

A Dikh TV-n indít új műsort Gáspár Győző, azaz Győzike – írja a Blikk. A lap szerint egy tehetségkutató műsorról lesz szó, amiben olyan roma fiatalokat szeretnének felfedezni, akiknek egyébként nem lenne lehetőségük megmutatni magukat.

„Kicsit Győzike show-s lesz, rengeteg nevetéssel, de emellett érdekes és értéket közvetít az egész műsor. A cigányságnak azon rétegét fogjuk bemutatni, akik tehetségesek, dolgosak, és bennük van a lehetőség a sikerre. Be akarom Magyarországnak bizonyítani, hogy a cigányok is érnek valamit. Le akarom dönteni a velünk kapcsolatos előítéleteket” – mondta el Gáspár a Blikknek.

A produkció olyan zenészeknek segít majd, akiknek nincs pénzük Budapestre utazni a tehetségkutató műsorok válogatóira, de rajtuk kívül más szakmák képviselőit is be akarják mutatni. A műsor előzetese alapján valóságshow-szerű elemek is lehetnek majd a műsorban.

A terv szerint az évad végén a felvonultatott tehetségek közül kiválasztanak párat, akikkel együtt egy nagyszabású show során színpadra viszik a roma Rómeó és Júliát – írja a Blikk.

A Romantic együttes frontembere újfent egyre többet kerül be a hírekbe. Legutóbb azért írtunk róla, mert átvehette a Fidesz-tagkártyáját, illetve mert bejelentette, hogy a Fekete Vonat után a Romantic is újra összeáll, és új számokon dolgoznak.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!