Felhőnek öltözve takarta el az Oscar-díjátadón a kilátást

2023. március 13. – 10:53

Felhőnek öltözve takarta el az Oscar-díjátadón a kilátást
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Ellopta a show-t, legalábbis a mögötte ülő vendégek elől – írja a New York Post az egyik Oscar-jelöltről, Temsről. A nigériai-brit énekesnőt alaposan szétszedték a közösségi médiában, miután olyan ruhakölteményben jelent meg a vasárnap esti díjátadón, amellyel a mögötte ülők elől kitakarta a színpadot. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, magyar idő szerint hétfő hajnalban adták át az idei Oscar-díjakat.

Az énekesnőt a legjobb eredeti dalnak járó díjra jelölték a Fekete Párduc 2. (Fekete Párduc: Mindörökké Wakanda) című film egyik betétdaláért. Tems 2022 októberében társszerzője volt Rihanna Lift Me Up című számának, amely kifejezetten a film egyik betétdalának készült.

Tems az Oscar-gálán egy gigantikus felnagyított virágszirom / lekicsinyített felhőszerű fejdíszt viselt. Ezzel nyilvánvalóan nagyot ment a vörös szőnyegen, a színházban mögötte ülők viszont már kevésbé örülhettek választásának. A Crazy Tings című sláger előadójáról készült fotók hamar elterjedtek a Twitteren, ahol pillanatok alatt több százezren látták.

Tems és a gigantikus fátyla a nézőtéren – Fotó: Myung J. Chun / Los Angeles Times / Getty Images
Tems és a gigantikus fátyla a nézőtéren – Fotó: Myung J. Chun / Los Angeles Times / Getty Images

„Képzeld el, hogy egész életedben arra vársz, hogy ott legyél az Oscar-gálán, aztán egy rétegfelhő mögé ülsz” – írta a ruhaköltemény egyik frappáns kritikusa, aki egy kondenzált vízgőztömeghez hasonlította a ruhadarabot. Tweetje mellé egy képet is mellékelt, amely azt illusztrálja, hogyan meresztgeti valaki a nyakát az énekesnő mögött. Egy másik kritikus goromba udvariatlanságként értékeli a ruhaválasztást, és többen felelősségre vonják a ruha tervezőjét is; egyesek szerint igazán tehette volna lecsatolhatóvá a fejdíszt.

Sokan persze védelmükbe vették Tems szemet gyönyörködtető ünneplőjét és olyan vélemény is elhangzott, hogy „ha a Tems néven ismert fantasztikum MÖGÖTT ülsz, akkor talán nem is vagy olyan fontos.” Végül egyébként nem Tems kapta a díjat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!