Harry herceg és Meghan Markle nem pereli be a rajtuk gúnyolódó South Park készítőit

2023. február 22. – 10:09

Másolás

Vágólapra másolva

Alaptalannak és unalmasnak nevezte a Newsweeknek Harry herceg és Meghan Markle szóvivője azokat a találgatásokat, amik arról szóltak az elmúlt napokban, hogy a brit hercegi pár beperelné a South Park szatirikus amerikai rajzfilmsorozat készítőit, amiért kifigurázták őket.

Miután Meghan Markle kiakadt, hogy a South Park rajta és Harry hercegen viccelődött, Daily Mail azt írta, hogy a Kanadában élő hercegi pár jogi képviselői vizsgálják az epizódot.

A sorozat legújabb, „The Worldwide Privacy Tour” (azaz: Magánélet Világturné) című epizódja a néhai II. Erzsébetre hasonlító kanadai királynő halálhírével kezdődik. A királynő temetésén a királyi család tagjai kifütyülik a Meghan Markle-re és Harry hercegre megszólalásig hasonlító „kanadai hercegi párt”, mert „ócsárolták a kanadai monarchiát”.

Bár a szatirikus sorozat név szerint nem említi Harryt és Meghant, egyértelműen belőlük űz gúnyt, ezért a párhoz közel állók szerint fontolgatják, hogy jogi lépéseket tegyenek, és a jogi csapatuk azért is erőfeszítéseket fog tenni, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen.

Harry herceg önéletrajzi könyvéről itt írtunk bővebben, a pár megismerkedését feldolgozó netflixes dokumentumfilmről pedig itt olvashatja kritikánkat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!