Harry herceg: Félelmetes volt, ahogy a bátyám üvöltözött velem

2022. december 15. – 14:59

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön reggel megjelent a Netflixen a Harry & Meghan-sorozat utolsó három epizódja (az első háromról itt írtunk), amit a BBC percről percre közvetített is. Az ötödik rész azzal kezdődik, írják, hogy Meghan Markle elmondja: mindent megtett, hogy a királyi család büszke legyen rá, és hogy közéjük tartozzon, de egyszer csak kipukkadt a buborék. Egyre több negatív címlap jelent meg róluk, és Harry herceg számára világossá vált, hogy nem fogja megvédeni a palota.

Felesége aztán azt mondta: „És rájöttem, hogy nemcsak a farkasok elé vetnek, hanem megetetnek a farkasokkal.”

Ugyancsak az ötödik részben arról beszél Harry herceg, hogy 2020 januárjában, miután bejelentették, hogy feleségével Amerikába költöznek, a királynő „sürgős találkozót hívott össze a magas rangú királyi családtagokkal Sandringhamben, hogy megvitassák Sussex hercegének és hercegnéjének új szerepét”. A sandringhami csúcstalálkozón részt vett Harry mellett Vilmos herceg és az apja is.

„Félelmetes volt, hogy a bátyám üvöltözött és kiabált velem, apám pedig olyan dolgokat mondott, amelyek egyszerűen nem voltak igazak, a nagymamám pedig csendben ült ott (…).”

Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland szerint lányában, Meghan Markle-ben az öngyilkosság gondolata is felmerült, annyira megviselte egyebek mellett a bulvármédia szenzációhajhászása.

A dokumentumsorozatot a királyi család továbbra sem kommentálta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!