Meghan Markle kiakadt, miután a South Park rajta és Harry hercegen viccelődött

2023. február 21. – 13:10

Másolás

Vágólapra másolva

Meghan Markle-t feldúlta, ahogy a South Park legutóbbi részében őt és Harry herceget ábrázolták – állítják a hercegi párhoz közel álló források. A Daily Mail információi szerint a pár jogi képviselői is vizsgálják az epizódot, bár hivatalos panasz eddig nem érkezett a készítőkhöz

Az amerikai rajzfilmsorozat legújabb, „The Worldwide Privacy Tour” (azaz: Magánélet Világturné) című epizódja a néhai II. Erzsébetre hasonlító kanadai királynő halálhírével kezdődik. A királynő temetésén a királyi család tagjai kifütyülik a Meghan Markle-re és Harry hercegre megszólalásig hasonlító „kanadai hercegi párt” , mert „ócsárolták a kanadai monarchiát”.

A vörös hajú herceg és felesége – aki ugyanazt a rózsaszín ruhát viseli, mint Meghan a 2018-as Trooping the Colour alkalmával – sajtóturnéra indulnak, hogy a herceg Waaagh című önéletrajzi könyvét reklámozzák, amelynek borítója erősen hasonlít Harry herceg Spare (Tartalék) című memoárjára.

A Good Morning Canada című műsorban is megjelenik a pár, és két transzparenst tartanak a magasba. Az egyiken az áll: „Kérjük vissza a magánéletünket!” A másikon pedig az: „Ne nézzetek ránk!”.

„Mi csak normális emberek akarunk lenni – ez a sok figyelem olyan nehéz nekünk” – mondja a herceg a műsorban. Amikor a műsorvezető rákérdez, mégis mennyire őszintén akarják, hogy békén hagyják őket, a pár kiviharzik a stúdióból.

A pár ezután felszáll a magánrepülőgépére, és elindulnak a világkörüli „magánéletet akarunk” turnéra, és például Franciaországban és Indiában is megfordulnak, hogy a magánélet iránti vágyukat promózzák.

Végül a coloradói South Park csendes kisvárosában telepednek le (Kyle házával szemben), mondván: „Ha ide költözünk, az emberek elhiszik majd, hogy tényleg komolyan gondoljuk, hogy normálisak akarunk lenni”.

A pár a helyiekkel is konfliktusokba keveredik, amikor például Kyle kérdőre vonja őket, hogy miért borították be a házát a hercegnőt ábrázoló magazinok, a nő azt kezdi el kiabálni: „Áldozattá tett engem!”

A kanadai hercegi pár végül egy marketingügynökséghez fordul, hogy segítsenek nekik megóvni a magánéletüket.

Már meg is van az önök brandje – mondja a marketinges. „A hercegnő: diáklányszövetségi tag, színésznő, influenszer, áldozat. A herceg: királyi herceg, milliomos, világutazó, áldozat”.

A herceg ekkor megvilágosodik, „nincs több magazin és Netflix-show, egyszerűen csak így élhetünk egy normális életet” – kiáltja, és le akar lépni, de hiába hívja a feleségét, a nő az irodában marad. A herceg végül egyedül tér vissza a kisvárosba, ahol csatlakozik Kyle-hoz és barátaihoz.

Bár a szatirikus sorozat név szerint nem említi Harryt és Meghant, egyértelműen belőlük űz gúnyt, ezért a párhoz közel állók szerint fontolgatják, hogy jogi lépéseket tegyenek, és a jogi csapatuk azért is erőfeszítéseket fog tenni, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen.

Harry herceg önéletrajzi könyvéről itt írtunk bővebben, a pár megismerkedését feldolgozó netflixes dokumentumfilmről pedig itt olvashatja kritikánkat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!