Bosszúálló brazil gonosz lett Jason Momoa a Halálos iramban új részében

2023. február 10. – 17:40

frissítve

Bosszúálló brazil gonosz lett Jason Momoa a Halálos iramban új részében
Vin Diesel a Halálos iramban tizedik részének előzetesében – Forrás: Youtube / The Fast Saga

Másolás

Vágólapra másolva

Tizenegy másodpercet kell várni a Halálos iramban tizedik részének előzetesében, hogy elhangozzon a „család” szó, a szent kifejezés, amire az elképesztő méretűre dagadt akciósorozat alapozza a későbbi részeit.

Az előzetes több mint három és fél perc hosszú, és elég erősen olyan hangulatot áraszt, hogy ezek után már nem muszáj megnézni a teljes filmet: felbukkan John Cena, Jason Statham, Helen Mirren és új szereplőkként Brie Larson és Jason Momoa, az utóbbi a tizedik rész főgonoszaként, egy Dante nevű fickóként. Akinek, ha jól értem, szintén a család a motivációja – az ötödik részben a brigád az ő drogbáró édesapját intézik el.

Aztán van még itt mindenféle rontás-bontás, robbanás, robbanás elől menekülés, elszabadult golyóbis, ami elől szintén menekülni kell, kompetitív autózás, egy körben álldogálás, pofozkodás, elképedés, és így tovább. A kedvencem, hogy az előzetes vége felé úgy tűnik, mintha Dom Toretto (Vin Diesel) egyszerre ülne az autóban és állna amellett egy verseny indításakor.

Ez pedig a film magyar nyelvű előzetese:

A filmnek egyébként a forgatás kezdetén kiszállt a rendezője, Justin Lin, a helyét a francia Louis Leterrier vette át.

A Halálos iramban tizedik része – ami csak a finálé első fele lesz, ugyanis két részletben láthatjuk a befejezést – májusban kerül a mozikba. A sorozat az egyik legjövedelmezőbb franchise a világon, az eddigi részek 7,2 milliárd dollárt gereblyéztek össze 2001 óta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!