Úgy fest, megvan a Gladiátor 2 főszereplője

2023. január 7. – 11:40

Úgy fest, megvan a Gladiátor 2 főszereplője
Paul Mescal 2021-ben – Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Iparági források szerint Paul Mescal lesz a főszereplője Ridley Scott következő filmjének, a Gladiátor folytatásának – írja a Deadline.

Az ír születésű Mescal az egyik legnagyobb tehetség manapság, szerepelt a Normális emberek című sorozatban, az Elveszett lány című filmben, idén pedig az Aftersun című filmben volt emlékezetes az alakítása. Az utóbbi film jövő tavasszal érkezik a mozikba Volt egyszer egy nyár címmel.

Mescal a film folytatásában a tervek szerint Luciust, az első filmben megismert Lucilla (Connie Nielsen) fiát, Commodus (Joaquin Phoenix) unokaöccsét fogja alakítani, sok évvel a Gladiátor cselekménye után. Az első filmben Spencer Treat Clark alakította a gyerek Luciust.

A Gladiátor folytatása már elég régóta tervben van, még Nick Cave is írt hozzá forgatókönyvet, de sok-sok évig semmi nem lett az elképzelésekből. Az első film majdnem fél milliárd dollár jegybevételt termelt a világon, sztárt és Oscar-díjas színészt faragott a főszereplő Russell Crowe-ból, és az alkotás maga is megkapta a legjobb filmnek járó díjat, három másik technikai díj mellett.

Ridley Scott nemrég fejezte be Joaquin Phoenix főszereplésével a Napóleonról szól filmje forgatását, amint azzal végzett, belevág a Gladiátor folytatásába, írja a Deadline.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!