Tényleg elmarad Justin Bieber budapesti koncertje

2022. október 7. – 09:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy nappal azután, hogy a fél nemzetközi és magyar sajtón végigsöpört a hír, hogy Justin Bieber elhalasztja a turnéja meghirdetett koncertjeit, a magyar szervezők is kiadtak egy közleményt, amiben megerősítik: valóban elmarad – többek között – Bieber március 11-ére meghirdetett budapesti koncertje is. Új időpontról későbbre ígértek tájékoztatást.

Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak idén februárban tudott elindulni. Justin Bieber a kaliforniai San Diegóban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában lépett fel.

Először szeptember 6-án jelentette be, hogy szünetet tart a turnéban egészségügyi problémákra hivatkozva (nyár elején arról posztolt, hogy egy Ramsay Hunt-szindróma nevű ritka betegség miatt lebénult a fél arca), majd szeptember 15-én tizenkét időpontot töröltek a programból. A mostani bejelentéssel a fennmaradó időpontokat is hivatalosan elhalasztották, ebben érintett a budapesti koncert is.

„Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás, megértésüket és türelmüket kérik azoknak a rajongóknak, akik már megvásárolták a jegyeket a budapesti JUSTICE WORLD TOUR-ra” – írják a magyar szervezők. A koncert új dátumának bejelentéséig a jegyértékesítés és az esetleges jegyvisszaváltás is szünetel.

Bieber az idei Szigeten – Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Bieber az idei Szigeten – Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Az énekes idén nyáron fellépett Budapesten, a Sziget Fesztiválon: erről a koncertjéről itt írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!