Milliók próbálták megfejteni, hogy Harry Styles tényleg belecsulázott-e színésztársa ölébe

2022. szeptember 7. – 11:12

Milliók próbálták megfejteni, hogy Harry Styles tényleg belecsulázott-e színésztársa ölébe
Chris Pine a Nincs baj, drágám velencei sajtótájékoztatóján – Forrás: Twitter/@RICHARDLNEWBY

Másolás

Vágólapra másolva

Ami a Nincs baj, drágám (Don’t Worry Darling) című film körül zajlik, olyasmire régen nem volt példa az amerikai filmkészítésben: egy látszólagos, többféleképpen értelmezhető botrány nagyon híres emberekkel, nagy figyelem mellett, és a nagy figyelemből eredendően nagyon sok képpel és videóval bármiről, ami a filmmel vagy a premierjével kapcsolatos.

Egy korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Olivia Wilde rendező második filmjének sajtókörútja nem éppen úgy alakult, ahogy az ideális lenne. Minden jel arra mutatott, hogy valami feszültség volt a főszereplő Florence Pugh és Wilde között, talán azért, mert Wilde összeszűrte a levet a szintén a filmben szereplő popsztárral, Harry Stylesszal. Wilde az interjúkban arról beszélt, hogy Styles szerepét eredetileg Shia Labeouf játszotta volna, a színészt viszont kirúgta a problémás munkamódszerei miatt.

Az azóta durva párkapcsolati erőszakkal vádolt, elvonót is megjárt Labeouf aztán hosszan válaszolt egy nyílt levélben, és tisztázta, hogy ő maga mondott fel – ezzel párhuzamosan kikerült egy videó, amiben Wilde arról beszél Labeoufnek, hogy szeretné, ha nem mondana fel, és lehet, hogy a főszerepet játszó „Miss Flo”-nak kell összeszednie magát.

Pugh és Wilde fura, rideg viszonyát korábban is szóvá tették az interneten, a színésznő alig posztolt a filmjéről, majd kiderült, hogy a film velencei premierjére ugyan el fog menni, de a sajtótájékoztatót kihagyja, ugyanis a Dűne második részét forgatja Budapesten, és sietnie kell vissza.

A velencei premier lement, de a film minősége szinte másodlagos volt (kapott hideget és meleget is, az Alkonyzónához és a Black Mirrorhoz is hasonlították az ötvenes évekbeli történetet), a premier és a sajtótájékoztató viszont nem szűkölködött fura pillanatokban.

Az egyik ugye az volt, hogy Pugh nem tud ott lenni a sajtótájékoztatón, hiszen később érkezik csak meg a gépe Budapestről. Ehhez képest a színésznőt nagyjából az esemény kezdete után pár perccel már lefotózták Velencében, tehát akár simán oda is érhetett volna. A saját Instagram-oldalára egy olyan videót posztolt, amin Valentino-ruhában egy Aperol spritz-cel a kezében libeg be a városba. Pugh posztolt a sminkeséről, a stylistjáról, a nagymamájáról, akivel Velencébe érkezett, de a filmet vagy az alkotóit egy alkalommal sem említette.

Miközben a sajtótájékoztatón Olivia Wilde elmondta, hogy nem akar foglalkozni az internetes pletykákkal. Amikor a Hollywood Reporter fel akart tenni egy kérdést Shia Labeouffal kapcsolatban, a sajtótájékoztató moderátora nem engedte, hogy Wilde megválaszolja, azzal a kifogással, hogy már megtette. Ettől eltekintve mindenféle furcsaság nélkül zajlott a sajtótájékoztató, csak utólag történt valami érdekes: a botrányt totális kikerülő Chris Pine is ott ült a hosszú asztalnál, és pontosan úgy néz ki, mint aki éppen mentálisan mérföldekre jár a velencei sajtószobától.

Pine volt a főszereplője a premier nagy kérdésének, a Twitteren több milliószor látott videónak is, ami miatt felmerült, hogy Harry Styles a színész ölébe csulázott. Én sem gondoltam volna, hogy bármikor leírok egy ilyen mondatot, de tessék. A premieren készült videón az látható, hogy Pine a helyén ül, mire Harry Styles megérkezik mellé, és mielőtt leülne, Pine hitetlenkedve az ölébe néz. Hogy ebből a momentumból hogyan lett a köpés vádja, hogy egyáltalán hogy miért köpködne bárki egymásra a színészek közül, az rejtély, de hát általában az értelmetlen rejtélyek szokták éltetni az internetet.

A misztériumot aztán sikeresen eloszlatta Pine sajtósa, aki szerint már önmagában a feltételezés nevetséges, és különben is

„Csak hogy tisztázzuk, Harry Styles NEM köpte le Chris Pine-t.”

Lennék az a sajtós, akinek ilyen tisztázásokat kell szövegeznie.

Itt a videó a pillanatról, a cikk írásának pillanatában több mint 14 millió megtekintéssel:

A Pugh és Wilde közti nézeteltéréseket pedig semmi sem cáfolta meg aznap este. Sőt, a Styles és Wilde közötti kapcsolatot sem erősítette meg semmi. Styles nem foglalkozott a rendezőnővel és állítólagos partnerével, az egyetlen csókot az egyik mellékszereplő Nick Kroll szájára nyomta az este. Pugh pedig kerülte a szemkontaktust Wilde-dal, egész este és délután folyamán nem volt kettőjük között semmi interakció. Pugh viszont mindent megtett, hogy uralja a helyzetet: amikor még tartott az ováció, fogta magát, és elhagyta a termet, ami miatt a többi színész is elkezdte követni, effektíve lezárva a Nincs baj, drágám ünneplését Velencében.

A Nincs baj, drágám szeptember 23-án érkezik a magyar mozikba.

(The Hollywood Reporter)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!