Oscar-díjas színésznőt igazolt Vin Diesel a Halálos iramban 10-hez

2022. április 10. – 13:36

Másolás

Vágólapra másolva

Az Instagramon jelentette be Vin Diesel, hogy a Halálos iramban 10-ben szerepelni fog Brie Larson, akit lehet ismerni a Marvel-univerzum Marvel kapitányaként, de a Szoba című filmért Oscar-díjat nyert színésznőként is.

Diesel azt írta a posztjában, hogy a kedves internetezők ezt az angyalt látják nevetni a vállán, de azt nem látják a fotón, hogy milyen karaktert fognak bemutatni a 10-ik részben. „Elképzelésetek sincs, mennyire időtlen és hihetetlen része lesz a mitológiánknak”, írta, majd hozzátette, hogy Larson a szépségén, az intellektusán és az Oscar-díján kívül valami váratlan, de óhajtott dolgot fog hozzáadni a filmhez, majd köszöntötte a nagybetűs családban. Ha valaki nem ismerné a Halálos iramban-sorozatot, a mitológia és a nagybetűs család tulajdonképpen szinoníma.

Larson a Szoba című film főszerepéért kapott Oscar-díjat 2016-ban.

Nem Larson az egyetlen új szereplője az utolsó (bár két részben bemutatott) film gárdájában, mellette sikerült megfűzni még Jason Momoát (Aquaman) és Daniela Melchiort (Az öngyilkos osztag) is.

Egy embert viszont nem sikerült: Dwayne Johnsont, akit Diesel többször is kérlelt, hogy térjen vissza, de Johnson erre nem volt hajlandó. A rendező ismét Justin Lin, a filmet 2023 májusában fogják bemutatni.

(Deadline)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!