Világuralomra törnek a dinoszauruszok az új Jurassic Worldben

2022. február 11. – 08:16

Másolás

Vágólapra másolva

Elérkezett a harmadik felvonásához az újkori Jurassic World-trilógia, ugyanis megjelent a Világuralom alcímet kapó folytatás első előzetese. Korábban a készítők már kiadtak egy rövid, pár perces jelenetet, de ez az első alkalom, hogy nagy körvonalakban kiderül, miről is szólhat majd a harmadik film. Valószínűleg arról, hogy az embereknek kampec, és a dinók az új királyok.

A Világuralom az előző Jurassic World történései után négy évvel játszódik. Legutóbb ugyebár ott ért véget a történet, hogy szabadjára engedtek rengeteg vérengző és kevésbé vérengző dinoszauruszt, a mostani film pedig azt a problémát dolgozza fel, hogyan küzd meg az emberiség azzal, hogy a Földet ismét leuralták a dinók. A filmben több új dinófajta is debütál, például látható egy atrociraptor, ami a velociraptor gyorsabb, erősebb és agresszívebb rokona.

A rendező, Colin Trevorrow egyébként korábban utalt arra, hogy Steven Spielberg eredeti filmjeihez hasonlóan többször építik meg a dinókat számítógépes animáció helyett, ráadásul visszatér több régi karakter is, mint Alan Grant (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern) és Ian Malcolm (Jeff Goldblum), illetve az új filmek főhősei, vagyis Chris Pratt, a Cowboy Bebopból is ismerős Daniella Pineda, illetve az a Bryce Dallas Howard, aki rendezőként felelt a Book of Boba Fett és a Mandalorian legjobb epizódjaiért.

A Jurassic World: Világuralom június 9-én érkezik a magyar mozikba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!