Kiborult az amerikai Álarcos énekes zsűrije, miután az egyik jelmez Trump ügyvédjét rejtette

2022. február 5. – 20:39

Kiborult az amerikai Álarcos énekes zsűrije, miután az egyik jelmez Trump ügyvédjét rejtette
Giuliani a híres hajfestékes sajtótájékoztatón, 2020 novemberében – Fotó: Mandel Ngan / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Deadline információi szerint a Masked Singer, azaz az Álarcos énekes amerikai változatának forgatásán két zsűritag is kiakadt, amikor az egyik versenyzőről kiderült, hogy Rudy Giuliani az, Donald Trump amerikai elnök ügyvédje.

Giuliani már sokszor, sokféleképpen került be a sajtóba olyan dolgokkal, amik kellemetlenek voltak számára: egy hírhedt sajtótájékoztatóján annyira izzadt, hogy a hajfestéke csorogni kezdett az arcán, ő vezette azt az eseményt is, amikor a Four Seasons szálloda helyett egy Four Seasons nevű kertépítő cég előtt beszéltek a sajtónak, illetve ő volt az, aki a Borat 2 című filmben félreérhetően matatott a nadrágjában, amikor a film egyik szereplője egy szállodai szobába invitálta.

De ennél fontosabb, hogy idén januárban beidézte az a vizsgálóbizottság, ami Trump és kabinetje felelősségét vizsgálja a Capitolium 2021-es ostromában. A bizottság szerint az ügyvéd olyan állításokat terjesztett, amikkel aláásta a 2020-as amerikai elnökválasztás eredményének hitelességét, és próbálta aktívan megakadályozni a választás eredményének hivatalossá tételét.

Feltehetőleg ez az utolsó dolog is lehet az, ami miatt Ken Jeong és Robin Thicke kiborultak, amikor a Masked Singer hetedik évadának forgatásán kiderült, az egyik álarc Giulianit rejti. A beszámolók szerint Jeong és Thicke azonnal elhagyták a forgatást. Két másik zsűritag, Nicole Scherzinger és Jenny McCarthy a színpadon maradtak, beszéltek a politikussal, és egy rövid szünet után a két tiltakozó is visszatért.

A műsor hetedik évadának témája „A jó, a rossz és a cuki”, azt meg sem merem kockáztatni, hogy kitaláljam, Giuliani melyik kategóriába tartozik. Az sajnos nem derült ki, hogy az ügyvéden milyen kosztüm volt éppen.

A Masked Singer március 9-én indul a Fox műsorán. Magyarországon a dél-koreai licensz alapján készült műsor egyelőre három évadot ért meg, a harmadiknak 2021. novemberében lett vége.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!