A Hatalom Gyűrűiről fog szólni A Gyűrűk Ura-sorozat

2022. január 20. – 08:55

Másolás

Vágólapra másolva

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi – ez lesz a címe az Amazon idén szeptemberben érkező sorozatának, amihez most készült egy nagyon rövid előzetes is, amiben csodák csodája, azt lehet végignézni, hogy éppen kiöntenek egy gyűrűt.

És most már egy picit többet is lehet tudni arról, miről is fog szólni a sorozat ahhoz képest, amikor a nagy sorozatváró cikkünk megjelent. A Hatalom Gyűrűi készítői, J. D. Payne és Patrick McKay kiadtak egy rövid közleményt is a videóhoz.

A közlemény szerint A Hatalom Gyűrűi egyesíteni fogja Középfölde másodkorának történeteit, szerepelni fog benne a gyűrűk kovácsolása, Szauron felemelkedése, Númenor felemelkedése és bukása, valamint a tündék és emberek utolsó szövetsége is.

„Eddig a közönség csak az Egy Gyűrű történetét ismerhette meg mozgóképben, de mielőtt egy volt, volt sokkal több is” – írják. Azon kívül egész pontosan tizenkilenc volt, ez elhangzik a fenti videóban is.

Az Amazon még 2017-ben vette meg A Gyűrűk Ura jogait 250 millió dollárért úgy, hogy akár öt évadot is vállalnak összesen 1 milliárd dollár értékben. Egyelőre két évadot rendeltek be, az első Új-Zélandon forgott, a másodikat Nagy-Britanniában gyártják majd. A szereplők között ott lesz
Cynthia Addai-Robinson (Spartacus, Arrow), Morfydd Clark (Saint Maud) és Robert Aramayo (Trónok harca, Ne higgy a szemének!).

A sorozat szeptember 2-án indul az Amazon Prime Video szolgáltatásán, Magyarországon is.

(Screen)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!