A rendező szerint direkt került egy látványos baki a Ne nézz fel!-be

2021. december 31. – 20:34

A rendező szerint direkt került egy látványos baki a Ne nézz fel!-be
Meryl Streep a Ne nézz fel! forgatásán – Fotó: Niko Tavernise / Netflix

Másolás

Vágólapra másolva

Adam McKay rendező szerint szándékosan került bele pár képkockára az egész stáb és ő maga is a Ne nézz fel! című filmjébe.

Tele van sztárokkal és december 24-én került fel a Netflix műsorára, ez a két dolog máris garantálja azt, hogy rengetegen fogják megnézni a Ne nézz fel! című világvégés tragikomédiát, amiről mi itt írtunk hosszabban. A több szem többet lát, úgyhogy elkerülhetetlen volt, hogy bakikat is felfedezzenek benne az emberek, a legérdekesebbet pedig Ben Köhler fedezte fel TikTokon – egy pillanatra ugyanis látszik az egész stáb, az éppen rendező Adam McKayjel együtt.

Az ominózus részlet 1 óra 28 percnél látható, amikor zavargások törnek ki az elkerülhetetlenül közeledő, világölő üstökös miatt. A képen az látható, hogy a randalírozó embereket veszi az egész stáb, a jobb oldalon pedig ki lehet venni a maszkos McKayt is.

A rendező pedig Twitteren reagált, hogy jó szeme van Köhlernek, és hogy ez a baki szándékosan került bele a filmbe, hogy „emléket állítson a furcsa filmkészítési körülményeknek”, de ennyivel el is intézet az egészet.

A Hollywood Reporternek adott interjújában McKay megjegyezte, hogy a Ne nézz fel! forgatása elég macerás volt, a film ugyanis akkor készült, amikor még nem volt annyi koronavírus-tesztelő állomás, és gyorstesztekből sem volt elérhető annyi, mint szükséges volt. A forgatáson a stábot és szereplőket és karanténba helyezték, a helyszínt pedig különböző zónákra osztották fel, ezeknek a zónáknak pedig megvolt a Covid-ügyeletesük. Ez a fajta felosztás elég elterjedt lett a koronavírus terjedése alatt, bár azóta kétségtelen, hogy sokkal jobban elterjedtek a rapidtesztek.

A Ne nézz fel! arról szól, hogy tudósok felfedeznek egy üstököst, ami egyenesen a Föld felé tart, nagy valószínűséggel az egész bolygó pusztulását okozva, de ezt sem a politikusok, sem a média, sem az átlagemberek nagy része nem hajlandó tudomásul venni. Olyan színészek szerepelnek benne, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence és Timothée Chalamet.

(THR)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!