Jabba trónján ül Boba Fett az új Star Wars-sorozatban

2021. november 1. – 16:23

Másolás

Vágólapra másolva

December 29-én érkezik a Magyarországon legálisan egyelőre még mindig nem elérhető Disney+-ra a Book of Boba Fett, amelynek most megjelent az első trailere.

Ahhoz képest, hogy a sorozat év végén debütál, eddig meglehetősen kevesett lehetett tudni a produkcióról azon kívül, hogy a Star Wars hírhedt fejvadásza lesz a történet középpontjában, aki a nagysikerű Mandalorian tévésorozatban bukkant fel újra. A második évadnak úgy lett vége, hogy Boba Fett elfoglalta Jabba trónját a Tattooine bolygón, a trailer alapján ezt a szálat viszik majd tovább.

Ennél többet azonban tényleg csak sejteni lehet, mert egy ekkora producióhoz képest gyakorlatilag semmi érdemi nem szivárgott ki a Boba Fett-sorozatról. Azon kívül persze, hogy valószínűleg a Star Wars galaktikus alvilága lesz most terítéken, amit a Mandalorian mellett a Solo-film is érintett valamennyire.

A címszereplőt továbbra is Temuera Morrison alakítja, akihez csatlakozik a szintén a Mandalorianből ismerős Ming-na wen, mint Fennec Shand. A gyártásban is ismerős nevekkel lehet találkozni, hiszen egy-egy epizódban rendezőként vesz részt a Mandalorianért felelős Dave Filoni és Jon Favreau, Bryce Dallas Howard, illetve egy részt Roberto Rodriguez (Machete, Terrorbolygó, El Mariachi) is rendez majd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!