Kijött egy új előzetes a Marvel következő filmjéhez

2021. július 28. – 19:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Alig, hogy bemutatták a – nem túl jó – Fekete Özvegy című filmet, szeptember elején érkezik a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, ami az első, kifejezetten tradicionális harcművészetre fókuszáló szuperhősfilm lesz a stúdió történetében. Ehhez most kijött egy rövidke teaser is, amelyben látható pár eddig nem látott jelenet:

A Marvel egyébként meglepőt húz ezzel a filmmel, mert maga Shang-Chi sem a legismertebb szuperhős a képregényekben, és annak idején azért találták ki a karakterét, mert a '70-es években állati népszerűek voltak Amerikában a Bruce Lee-, illetve a hongkongi akciófilmek. Azonban az elmúlt több mint 10 évben alig volt ázsiai karakter a több tucat Marvel-filmben és -sorozatban, így idejét látták annak, hogy a karakter is megkapja a maga szólófilmjét.

A főszereplő Simu Liu lesz, akinek elég komoly harcművészeti háttere van, és olyan produkciókban bizonyított már, mint az Elrabolva-sorozat vagy a Kim's Convenience című sitcom. Már azt is tudni lehet, hogy több Marvel-filmekből ismert, kisebb karakter is felbukkan majd, mint például a Doctor Strange segédjét alakító Wong, vagyis Benedict Wong, illetve Tim Roth, aki azt a szörnyet alakítja ismét, aki még a 2008-as Hulk-filmben bukkant fel. Igen, abban a Hulk-filmben, ahol a címszereplőt még nem Mark Ruffalo, hanem Edward Norton alakította.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája szeptember 2-tól lesz látható a magyar mozikban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!