Chris Pratt akár a világot is megmenti, ha ezzel megmenti a lányát

2021. május 27. – 11:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetes a The Tomorrow War (kb. Holnapháború) című sci-fihez, ami július 2-án kerül majd fel az Amazon streamingoldalára az egész világon, így Magyarországon is. Ez lesz az első, igazán nagy költségvetésű film, ami az Amazonon mutatkozik be.

Az előzetes meg olyan, mintha legalább 4-5 különböző sci-fi-akciófilmet összegyúrtak volna: mindenki békésen nézi a vébédöntőt a tévében, amikor hirtelen a pálya közepén megjelenik egy hadsereg a jövőből. Elmondják, hogy nagy kulimászban van az emberiség, mert a jövőben ki lesznek irtva, ha nem lesznek észnél a következő hónapokban, úgyhogy a világ rágyúr arra, hogy jönnek majd mindenféle szörnyek megtámadni a bolygót. És ott van a főszereplő, akit Chris Pratt (A galaxis őrzői) alakít, és akit egy adott ponton elküldenek a jövőbe, hogy ott is legyen szíves rendet tenni. Az előzetest látva pedig van bőven mit rendbeszedni a jövőben is.

Pratt mellett a filmben feltűnik Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin és Sam Richardson. A rendező a LEGO Batman: A filmet is készítő Chris McKay.

Az Amazon nemrég azért került a hírekbe, mert a cég 8,45 milliárd dollárért felvásárolta az MGM-filmstúdiót, annak minden intellektuális termékével együtt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!