Leveszik a Life TV műsoráról Berkit

2021. március 22. – 10:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem a büntetőfékezéses ügye, hanem – információnk szerint – belső feszültség miatt nem szerepel a jövőben többet a Life TV műsorán Berki Krisztián. Hajdú Péter a csatorna vezérigazgatója a Telexnek azt mondta: véletlen egybeesés, hogy a csatorna pont azután közölte döntését, miután múlt héten közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek vádat Berki ellen. Úgy tudjuk, az FTC volt tulajdonosa és a reality főszerkesztője között alakult ki konfliktus.

„A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága”

– mondta Hajdú.

Berki Krisztián egy ideig a Breaking című műsort vezette, de jó ideje már itt sem látni, feleségével az elmúlt hetekben a Van életünk című realityben szerepeltek. Hajdú azt mondta, hogy a műsor eddig felvett részei még adásba kerülnek, ezen a héten viszont már nem vesznek fel új jeleneteket Berkiékkel.

A múlt heti vádemelés után egyébként előkerült egy másik videó is, amit még tavaly június 25-én hozott nyilvánosságra a Bpiautosok.hu. Ezen az látható, hogy egy robogós a III. kerületben, a Pusztakúti úton kihajt egy másik jármű elé, majd szándékosan lefékez előtte, hátrafordul, és valószínűleg magyaráz is valamit. Bár azt egyelőre nem tudni, hogy ki ül a motoron, ugyanis a videón a robogó rendszáma és a sofőr arca is ki van takarva, BRFK a Telexnek korábban azt írta, vizsgálják a felvétel tartalmát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!