31 éves MTI-fotón ismerte fel magát anya és lánya

2021. március 10. – 05:06

frissítve

31 éves MTI-fotón ismerte fel magát anya és lánya
„Anyuka gyermekeivel a kánikula miatt teltházzal üzemelő Palatinus strandon. Budapest, 1990. augusztus 1.” – az MTI eredeti képaláírása a fotó mellett – Fotó: Talum Attila / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Először az ismerősei kezdték kérdezgetni Kitty Kane-t, nem az édesanyja szerepel-e azon a régi MTI-fotón, amelyet a Budapest régi képeken Facebook csoportba töltöttek fel. A távirati iroda archívuma szerint a képen egy „anyuka látható gyermekeivel a kánikula miatt teltházzal üzemelő Palatinus strandon”.

A fotót 1990. augusztus 1-jén, Talum Attila készítette, és a képen valóban Kitty édesanyja szerepel, de csak vele, a másik kislány ugyanis valahogy a közelükbe keveredett.

Kriszta akkor volt 22 éves, fiával és kislányával ment ki strandolni. „Valószínűleg azért is vagyok olyan komoly a fotón, mert éppen a fiamat néztem, hol mászkál, mivel Kitty még csak nyolc hónapos volt, nem hagyhattam ott egyedül”, mondta a Telexnek a nő. „Ahogy visszaszámoltam, akkor egyébként már a harmadik gyerekemet, Kittyék öccsét vártam. Valószínűleg azért is volt rajtam egyrészes fürdőruha, hogy a pocakomat eltakarjam”.

„Köszönöm a fényképet! Jelentem, én felnőttem (a baba), anya meg még mindig gyönyörű!”

– írta Kriszta lánya egy újabb bejegyzésben, és az MTI-fotó mellé egy édesanyával közösen készült képet is feltöltött. Ezzel pedig gyakorlatilag fel is robbantotta a csoportot. A bejegyzést eddig több mint 14 ezren kedvelték, és közel hatszáz hozzászólást kaptak.

Kitty és édesanyja, Kriszta – Fotó: Kitty Kane jóvoltából
Kitty és édesanyja, Kriszta – Fotó: Kitty Kane jóvoltából

Kitty egyébként a Testnevelési Egyetem befejezése után nem sokkal, 25 évesen Londonba költözött. „Azt éreztem, hogy fejlődni akarok, hogy nyelveket szeretnék tanulni és új kultúrákat megismerni”. Ebben az is motiválta, hogy modellkarrierje miatt annak idején sokan hányták a szemére, hogy a külseje miatt egyszerűbb lesz érvényesülnie. „Én pedig csak azért is meg akartam mutatni, hogy a nulláról indulva, hova jutok, így vagyok most háziasszony Floridában”, ironizál. Négy éve élt Londonban, amikor 2019-ben Floridában meglátogatta a legjobb barátnőjét, ahol megismerte férjét. Fél évvel később Londonból Amerikába költözött, ahol jelenleg személyi edzőként dolgozik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!