Mihalik Enikő: Ne haragudjatok meg, hogy Amerikában fogom megszülni a csöppséget

2021. március 10. – 10:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Ne haragudjatok meg, hogy Amerikában fogom megszülni a csöppséget, hogy kiemigrálom a gyereket, elrabolom Magyarországtól ezt a gyönyörű tehetséget, de legalább mi Dáviddal jól csináltuk, mert én vagyok az anya mint nő, ő meg az apa mint férfi, úgyhogy ebbe nem lehet belekötni” – mondta, feltehetőleg az Alaptörvény vonatkozó passzusára ironikusan utalva Mihalik Enikő a legújabb Youtube-videójában. Ehhez azt is hozzátette, hogy azt már „elrontották”, hogy a kislányuknak egy macska és egy kutya testvére is lesz.

A békéscsabai születésű, modellkarrierje miatt világszerte ismert Mihalik nemrég házasodott össze Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadójával, Korányi Dáviddal. A szűk körű Covid-esküvőt Budapest főpolgármestere celebrálta, aki Mihalik szerint nagyon szép, megható beszédet mondott, ami „örök emlék marad” a pár számára.

Mihalik Enikő a videóban arról is beszélt: angolul már azelőtt önkéntelenül she/her-rel, azaz női névmásokkal hivatkozott a születendő gyermekére, hogy megtudta volna a magzat nemét. A modell abban biztos, hogy a lányuk az USA-ban fog megszületni:

„Dávid is, meg én is nagyon sokat éltünk New Yorkban, illetve Amerikában, és úgy gondoltuk, hogy ha meg tudjuk azt a lehetőséget adni a gyermekünknek, hogy két útlevéllel, két állampolgársággal rendelkezzen, akkor kik vagyunk mi, hogy ezt a lehetőséget elvegyük tőle”

– mondja a videóban a modell, aki májusban szeretne visszaköltözni a férjével a New York-i lakásába, és azt tervezi, hogy a következő néhány évet ott is töltik majd a kislányukkal.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!