Férjhez ment Karácsony Gergely egyik tanácsadójához Mihalik Enikő, és már gyereket is várnak

2021. március 9. – 11:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy évvel ezelőtt, egy közös ismerős buliján ismerkedett meg egymással a békéscsabai születésű, modellkarriere miatt világszerte ismert Mihalik Enikő és Korányi Dávid, Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója, akkor indult el köztük valami. A járvány aztán berobbant, és New Yorkot lezárták, ők pedig beleugrottak a kapcsolatba: együtt töltötték a karantén időszakát, később pedig úgy gondolták, már minek is költöznének szét.

A korlátozások feloldása után Magyarországra utaztak, majd Budapesten béreltek lakást együtt – beszélt kapcsolatukról Mihalik Enikő a Nők Lapja eheti, szerdán megjelenő számában, amiből a Blikk írt összefoglalót. A 33 éves modell kezét 11 hónappal a megismerkedésük után kérte meg Korányi Dávid, azóta pedig már meg is tartottak a szűk körű Covid-esküvőt, amit majd egy nagyobb lagzi is követ később. A párt Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere adta össze, pontosabban a beszédet ő mondta, ám a házasságot egy anyakönyvvezető hitelesítette.

A pár kapcsolata elég gyors ütemben fejlődik: már gyereket is várnak. Kislányuk lesz, és bár nem tervezték kifejezetten, nem is lepődtek meg a várandósságon.

Mihalik Enikő abban biztos, hogy a lányuk New Yorkban fog megszületni, és a következő három évet ott töltik majd, illetve ingáznak Budapest és Amerika között.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!