Tíz nappal a bemutató előtt véletlenül kikerült a netre Zack Snyder régóta várt szuperhősfilmje

2021. március 9. – 14:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A szuperhősfilmek rajongói már régóta várnak a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című film bemutatójára, amely a 2017-es eredeti film rendezői változata lesz. A filmet március 19-én fogja bemutatni az HBO, de az amerikai streamingplatformjukon, az HBO Maxon valamilyen hiba miatt már hétfőn elérhetővé vált egy rövid ideig. Amikor ezt észlelték, az HBO egyből eltávolította a filmet a kínálatból, írja a Guardian.

A Hollywood Reporter szerint azok az előfizetők, akik meg akarták nézni az új Tom és Jerry- filmet, meglepődve tapasztalhatták, hogy William Hanna és Joseph Barbera karaktereinek kergetőzése helyett Zack Snyder filmjét láthatták. Az egyik néző arról számolt be a közösségi médiában, hogy a 242 perces filmből több mint egy órát tudott megnézni.

Az Igazság Ligája a Marvel ősi riválisának, a DC-nek (és a Warnernek) a Bosszúállókhoz hasonló vállalkozása volt, csak Vasember és Hulk helyett a DC-univerzum szuperhőseivel, Supermannel és Batmannel a főszerepben. A film készítését beárnyékolta egy tragédia, Zack Snyder rendező 20 éves lánya abban az időben lett öngyilkos, Snyder pedig forgatás közben hagyta ott a félkész produkciót, amelyet végül Joss Whedon fejezett be a maga módján. Kicsit átírta a filmet, könnyedebbre, viccesebbre vette, de így sem sikerült megmentenie a kudarctól.

A Whedon-féle film nem igazán nyerte el a kritikusok és a nagyközönség tetszését, az elégedetlen rajongók pedig évekig követelték, hogy Snyderrel fogassák újra a filmet. Az HBO végül engedett a nyomásnak, és elkészítették a Snyder-féle változatot is. Batmant Ben Affleck, Supermant Henry Cavill, Jokert Jared Leto, Wonder Womant pedig Gal Gadot alakítja a filmben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!