Már nem lehet többet rendelni a mémmé vált Bernie Sanders kesztyűjéből

2021. január 22. – 17:08

frissítve

Már nem lehet többet rendelni a mémmé vált Bernie Sanders kesztyűjéből
Bernie Sanders szenátor a szerdai beiktatási ceremónia nézőterén – Fotó: Brendan Smialowski/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Bernie Sanders szenátorból ismét mém lett, Biden és Harris beiktatásán legendás nagypapa stílusával annyira megragadta a fotósok, és aztán az önjelölt photoshoppolók fantáziáját, hogy azóta sorban gyártják belőle a viccesebbnél viccesebb képeket, amin egykedvűen, semmilyen télikabátban, harsány kesztyűben üldögél.

A beiktatás estéjén mi is összeszedtünk pár ilyet egy cikkben, de azóta gyakorlatilag képtelenség kinyitni bármelyik közösségi hálót, hogy ne fusson bele az ember egy zsémbes Sanders-mémbe.

A szett jellegzetes kiegészítője volt a színes kötött kesztyű, amit még egy vermonti tanár, bizonyos Jen Ellis készített a szenátornak, amikor évekkel ezelőtt indult az elnökválasztáson. A kesztyű újrafelhasznált pulóverekből készült, és olyan anyagból, amit újrafeldolgozott műanyag palackokból állítanak elő.

A kesztyű annyira népszerű lett, hogy több ezren rohamozták meg Jen Ellis oldalát, a nőnek Twitterre kellett kiírnia, hogy nagyon megtisztelő, hogy Sanders az ő munkáját hordja, de sajnos már nem tud többet eladni.

Ellis a Jewish Insidernek azt nyilatkozta, hogy képtelen arra, hogy gyorsan elkészítsen 6000 pár kesztyűt, és akárhányszor megnyitja az emailjét, mindig ott van több száz új levél, amiben rendelni szeretnének tőle.

Nem szeretném, hogy csalódjanak az emberek, de ezek a kesztyűk egyediek, egy van belőlük, és néha ezen a világon van olyan, hogy nem kapod meg azt, amit szeretnél

– nyilatkozta Ellis.

Sanders a CNN-nek eljuttatott közleményében azt írta, hogy örül a mémnek, ugyanis rávilágított arra, milyen jó kesztyűk vannak Vermont államban.

(CNN)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!