Váratlan előzetessel fordult rá a megjelenésre a World of Warcraft új kiegészítője

2020. november 16. – 21:34

Másolás

Vágólapra másolva

Majdnem egy hónappal később, de pontosan egy hét múlva úgy tűnik, végre tényleg megjelenik a World of Warcraft soron következő, némileg hányattatott sorsú kiegészítője, a Shadowlands. A Blizzard készült is az alkalomra, és hétfőn közzétette a megjelenés előtti utolsó előzetest, ami többek számára önmagában is meglepetést jelentett, abban a tekintetben viszont tényleg mindenkit váratlanul ért, hogy lenyűgözően jól idézte meg a játék hőskorának előzeteseit.

Az elmúlt hetekben a játékot fejlesztő stúdió egy rakás videóval villantotta meg a játékosokra váró történet egyes elemeit, most viszont egy minden porcikájában klasszikus CGI-videóval készültek, amiben nem sok minden hangzik el, de így is tökéletesen átadja a kiegészítő hangulatát. Az egész kicsit olyan lett, mint az alapjáték legendás előzetese, ahol szintén mesterien fűzték egymás után a különböző fontos karaktereket, így pedig nem is volt szükség magyarázatokra. A videóban sorra feltűnik a Shadowlands alapját képező négy covenant, és már itt is van minden az előrenyomuló, a levegőből bombázó nekropoliszoktól kezdve a külön bejáratú teraszáról elégedetten lelket hajigáló Sire Denathriusig, aki a kiegészítő első raidjének főellensége lesz majd.

A legérdekesebb persze nem ez, hanem a videó végén feltűnő Jailer, aki a nevét meghazudtoló módon le van láncolva, de ez aligha fogja megakadályozni abban, hogy a Battle for Azerothban központi szerepet játszó Sylvanas Windrunnerrel karöltve az egész kiegészítő alatt megkeserítse a játékosok életét. Az Európában november 24-én éjfélkor megjelenő Shadowlands-zel, illetve a Blizzard hanyatlásával korábban hosszabb cikkben foglalkoztunk, ezt itt olvashatják el.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!