A szerencsés magyar, akit kétszer szúrt ki Robbie Williams: Nehéz nem észrevenni, ez valószínűleg közrejátszott

2023. március 17. – 12:01

Másolás

Vágólapra másolva

Robbie Williams a héten Budapesten lépett fel. A világsztár a koncert egy pontján kiválasztott egy férfit a közönség soraiból, és megkérte, hogy jöjjön az első sorba. Mint kiderült, ugyanarra a férfira bökött, akire a húsz évvel ezelőtti budapesti koncertjén is. A hihetetlennek tűnő véletlenről maga a zenész számolt be a közösségi oldalán.

A szerencsés magyar, Gregus Vidor péntek reggel az RTL Reggeli című műsorában nyilatkozott. Mint mondta, a magassága miatt „nehéz nem észrevenni, ez valószínűleg közrejátszott” abban, hogy Robbie Williams húsz év után ismét őt szúrta ki a közönség soraiban.

„Abban a pillanatban, amikor rábök az emberre, és azt mondja, olyan nagy vagy, gyere föl, abban a pillanatban nincs az embernek ideje gondolkodni” – mesélte.

Azt azért hozzátette, nem Robbie Williams ismerte fel, a zenész biztonsági embereivel beszélgetett a koncert alatt, nekik mesélte el azt is, hogy húsz évvel ezelőtt már lejátszódott egy hasonló interakció közte és az énekes között. Williams csapata ezután kérte el tőle a 2003-as koncerten készült képet, és így születhetett meg a rengeteg két méter alatti magyar irigykedését kiváltó poszt is.

Gregus egyébként nem kispályás Williams-rajongó, eddig 11 koncertjén volt, kedden pedig már a koncert előtt négy órával megérkezett a helyszínre, tizenharmadikként lépett be az Arénába.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!