Super Mario a Rainbow Roadon száguldozik a Mario-film utolsó előzetesében

2023. március 10. – 10:40

Másolás

Vágólapra másolva

Alig egy hónap múlva debütál a Super Mario-film, amelynek most a forgalmazó közzétette utolsó előzetesét. A bő egyperces trailerből is átjön, hogy az alkotók a lehető legjobban visszaadják a videójáték élményét és látványvilágát. Íme:

A trailer több részletet fed fel a filmből, a cselekmény központi szálát az adja, hogy Mario és Peach meg akarja menteni a Bowser fogságába esett Luigit. Mindeközben a Nindento Mario-videójáték sorozatára is többször utalnak, például a Mario Kartra, amikor a Rainbow Roadon száguldoznak a főszereplők.

Mindez nem véletlen, Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezők korábban arról beszéltek, hogy a filmet készítő Illumination stúdió szorosan együttműködött a játékot fejlesztő Nindentóval, hogy a két világ minél közelebb legyen egymáshoz.

A trailer időzítése nem lehet véletlen, ugyanis március 10. a nemzetközi Super Mario-nap, a dátum angol rövidítéséből Mar10 kiolvasható a karakter neve.

A Super Mario-filmet április 5-én mutatják be, az eredetiben Mario hangját Chris Pratt adja, Peachét Anya Taylor-Joy, míg Bowserét Jack Black, Luigit pedig Charlie Day szinkronizálja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!