Megan Fox Instája arról árulkodik, hogy szakított Machine Gun Kellyvel

2023. február 13. – 13:18

Megan Fox Instája arról árulkodik, hogy szakított Machine Gun Kellyvel
Megan Fox és Machine Gun Kelly a 65. Grammy-díjátadó After Partyján 2023. február 5-én – Fotó: Lester Cohen / Getty Images / Universal Music Group for Brands

Másolás

Vágólapra másolva

Megan Fox és a Machine Gun Kelly szakított? – kezdődik a Yahoo Life cikke.

Néhány órával azután, hogy a párost közösen lefotózták a Drake-nek a Super Bowl alkalmából rendezett buliján, Fox több arra utaló nyomot is hagyott Instagram-oldalán (ami jelenleg fel van függesztve), hogy a kapcsolatnak tényleg vége, és ebből csak az egyik volt az, hogy törölte az összes olyan fotót az Instájáról, ahol Machine Gun Kelly is szerepel.

Fox egy slideshow-t tett közzé rejtélyes felirattal, amely Beyoncé 2016-os Lemonade című albuma kezdő számának szövegét idézi, amelyet férje, Jay-Z hűtlensége ihletett. Emellett Megan egy csomó olyan fotót posztolt, melyen az előző esti ruhájában pózol, és kitett egy égő borítékot ábrázoló videót is – majd hogy kontextusba helyezze az üzenetet, odaírta: „You can taste the dishonesty / it's all over your breath.” (kb. „Érezni lehet a hazugságot, ez árad a leheletedből”). Ez egyéként egy idézet Beyoncé Pray You Catch Me című számából.

A poszthoz kapcsolódó kommentekben a rajongók különféle elméleteket osztanak meg arról, hogy mindez mit jelenthet, és a jelek szerint mindannyian ugyanarra a következtetésre jutnak: Fox és Kelly szakítottak. „Ha őt (Megan Foxot) megcsalják, akkor ránk, többiekre nézve tényleg nincs remény” – írta az egyik hozzászóló, míg egy másik hozzátette: „Valószínűleg (Machine Gun Kelly) összejött Sophie-val”, utalva Sophie Lloydra, az MGK gitárosára.

Fox és Kelly 2020-ban kezdett randevúzni, miután a Hajsza egy gyilkos után című film forgatásán találkoztak. Valamivel több mint egy évvel később eljegyezték egymást.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!