Pumped Gabo bocsánatot kért, amiért annyira berúgott Sebestyén Balázs műsorában, hogy inkább hazaküldték

2023. január 1. – 14:50

Másolás

Vágólapra másolva

„Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Sebestyén Balázstól, a Gyertek át teljes stábjától, és játékostársaimtól. A viselkedésem toxic volt. Magyarázatnak nincs helye. Balázs 3 adásba hívott meg, ami megtisztelő. Az elsőről elkéstem, a másodikon berúgtam és szétbarmoltam. Az nem volt az én napom. Sajnálom” – írta újévi Instagram-bejegyzésében az influenszer Pumped Gabo.

Sebestyén Balázs műsora, a Gyertek át! két és fél év szünet után novemberben indult újra, ám ezúttal nem az RTL Klubon, hanem a prémium, pontosabban a fizetősen elérhető RTL+ streaming szolgáltatáson keresztül elérhető. Ebbe a műsorba hívták meg a nemrég a Magyar Tudományos Akadémiára is ellátogató Pumped Gabót, született Szabó Gábort, akiről két napja megírta/leadta az RTL Fókusz, hogy annyira részeg volt a második adás idején a folyamatos koktélozástól, hogy miután unalmában már a popcornt dobálta, a műsor főszerkesztője úgy döntött: inkább hazaküldi a forgatás szünetében.

A testépítő influenszer újévi bejegyzésében egy hangüzenet is hallható, amit Sebestyén Balázsnak, a Gyertek át! műsorvezetőjének küldött. Ebben azt mondta: „Egyébként tényleg szégyellem és sajnálom, meg egyébként pont téged nem akartalak megbántani, mert te is ilyen spirituális vagy, meg egy nagyon fain ember vagy, úgyhogy sajnálom, ja.” Sebestyén január elsején délután háromnegyed háromig még nem válaszolt nyilvánosan.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!