Mi a fűzfán fütyülő rézangyal történik vajon az új Transformersben?

2022. december 1. – 20:00

Másolás

Vágólapra másolva

Lassan öt éve már, hogy a Dongó című filmmel elbúcsúzott Michael Bay a Transformerstől, most pedig szinte a semmiből megjelent a Transformers: Rise of The Beasts első előzetese, ami új fejezetet nyit a franchise történetében. Az más kérdés, hogy a trailer alapján már lassan megtippelni sem igazán lehet egy laikus számára, hogy mit is lát egyáltalán a képernyőn.

Ugyebár eddig az embereknek azért alapvetően az volt meg a Transformersből, hogy ez valaha egy nagyon népszerű akcióbábú volt a Hasbrótól, amelyből a gyerekek körében népszerű rajzfilmsorozatot is csináltak. Aztán jött Michael Bay, és letette a látványos, de lelketlen blockbusterek alapkövét, és összesen hat Transformers-film gyártásában vett részt. Annyival kb. mindenki tisztában van, hogy a Transformers az egy olyan franchise, amiben hatalmas harci robotok képesek hétköznapi járművekké változni, a többi nem igazán lényeges.

Na, a mostani előzetes alapján már azt sem tudom, mit láttam egyáltalán.

Szóval a robotból autóvá változó gépek után itt vannak a robotállatból robottá változó robotok is, de amíg Optimus Prime civilben csak egy sima piros kamion, addig Optimus Primal (halál komolyan ez a neve az egyik új hősnek) alapszinten egy hatalmas robotgorilla, amit akkor sem lehet összekeverni egy valódi gorillával, ha korábban kiműtötték az agyunkat a helyéről. Ez a robotgorilla és más állatszerű társai képesek harci robottá is változni, és összefognak a transformerekkel valami közös ellenség miatt, de ahogy gépelem ezeket a szavakat, egyre kevésbé látom bárminek is az értelmét.

A lényeg, hogy jövőre ismét lesz új Transformers-film, amit Steve Caple Jr. (Creed 2) rendez, és olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a robotoknak, mint Michelle Yeoh, Ron Perlman vagy Pete Davidson.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!