Megérkezett az első előzetes a harmadik Hangya-filmhez

2022. október 25. – 06:50

Másolás

Vágólapra másolva

Február közepén érkezik a mozikba a Hangya és a Darázs: Kvantumánia című film, ami a harmadik felvonás lesz a legkisebb Marvel-hős mozis történetében. Az előzetesben nemcsak a két címszereplő bukkan fel, hanem más régi ismerősök is, a Marvel-univerzum következő nagy főgonosza, illetve az úgynevezett kvantumvilág, ami a film központi helyszíne lesz.

Az az előzetesből egyértelműen kiderül, hogy a Hangya 3 leginkább egy családi kalandfilm lesz, hiszen Paul Rudd (Hangya) és Evangeline Lilly (Darázs) mellett látható lesz benne az utóbbi édesanyját alakító Michelle Pfeiffer, illetve Michael Douglas is, aki feltalálta a Hangya testméret-változtatásaihoz szükséges technológiát, de Cassie Lang, vagyis Paul Rudd karakterének lánya is több szerepet kap. Őt Kathryn Newton alakítja, miután újra castingolták a szerepet a korábbi filmekhez képest. Rajtuk kívül felbukkan a következő évek Marvel-filmjeinek kulcsszereplője, az új Thanos, vagyis Jonathan Majors, mint Kang, a hódító.

A karakter a Loki sorozatban volt látható először, és az egyik legklasszikusabb főgonosz a Marvel-képregényekben. Azt is tudni lehet, hogy a következő években ő lesz majd a szuperhősök nagy ellenlábasa, és ellene fognak küzdeni a Bosszúállók majd valamikor 2025-ben. Hogy mi köze van az időutazó Kangnek az egész sztorihoz, és pontosan mi is az a kvantumvilág, az minden bizonnyal kiderült majd a filmből.

Ami még kiderült, hogy a bonyodalmat az okozza, hogy Cassie feltalál egy jelküldő szerkezetet, amivel kapcsolatba tud lépni a korábbi filmekben már látott kvantumvilággal. Erre Michelle Pfeiffer karaktere teljesen kiborul, de mire bármit is tehetne, az egész családot beszippantja valamiféle erő a kvantumvilágba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!