Britney Spears: Ha szerinted normális, amit a nagyszüleid tettek velem, akkor megbuktam anyaként

2022. szeptember 2. – 14:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Háromrészes posztban reagált Britney Spears az Instagramon arra az exkluzív interjúra, amit a fiai adtak a Daily Mailnek a napokban. Az amerikai popsztár két fia, a 16 éves Sean Preston és a 15 éves Jayden Federlinearról beszélt az interjúban, hogy nem éreznek gyűlöletet az anyjuk iránt, és nem ezért nem mentek el Sam Ashgarival közös esküvőjére, de szerintük nem volt megfelelő az időzítés. „Igazán örülök nekik, de nem hívta meg az egész családot, csak Prestont és engem, egyszerűen nem tudom, hogyan végződhetett volna jól ez a helyzet” – mondta Spears kisebbik fia, aki arról is beszélt, hogy ő és a bátyja összetartanak.

A fiúk egyébként jelenleg is apjukkal, Kevin Federline-nal, Spears első férjével élnek. „Mindketten biztosak vagyunk abban, hogy mentálisan egészségesek vagyunk” – mondta Jayden arra utalva, milyen érzés egy olyan híres ember gyermekeként felnőni, amilyen Britney Spears. Jayden Federline azt is elmondta az interjúban, hogy bátyja nem igazán szereti a kamerákat, és megkérte az anyját arra is, hogy ne posztoljon róla fotókat, de Spears mégis feltöltötte ezeket, és nem sült el jól a dolog.

Jayden azt is mondta, hogy nagyapja, Jamie Spears nem érdemli meg azt az utálatcunamit, ami rázúdul a médiából, amiért 13 évig Britney Spears gyámja volt. „Tiszta szívemből szeretem őt, ő csak megpróbált jó apa lenni” – mondta Jayden, aki elismerte, hogy a gyámság túl sokáig tartott.

Spears a háromrészes posztban azt is írta, semmit sem szeretne jobban, mint találkozni a két gyermekével, és az irántuk érzett szeretete határtalan, de amit a családja a gyámság alatt tett vele, az szerinte minden, csak nem jó.

Ha őszintén azt tudod mondani, az értelmes és briliáns elméddel, hogy amit a nagyszüleid tettek velem, az normális, és szerinted ők nem rossz emberek (…), akkor igen, megbuktam anyaként, és remélhetőleg majd az apátok megtanítja nektek, hogy mi a jó

– írta Spears.

A negyvenéves Britney Spears tavaly novemberben szabadult apja 13 évig tartó gondnoksága alól, miután egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Jamie Spears 2008 óta érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett. Az énekesnő így teljes mértékben maga dönthet sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira (kb. 18,8 milliárd forint) becsült vagyonát is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!