Ennyi jó nevű színészt ritkán látni egy filmben

2022. július 10. – 19:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent az első előzetese az Amszterdam című filmnek, amiből ugyan annyira sok minden nem derül ki a történetből, de legalább azt látjuk, hogy mennyire bravúros a szereposztás. David O. Russell (Amerikai botrány, Napos oldal, Sivatagi cápák) Oscar-jelölt rendező 2015 óta nem készített új filmet, most viszont bedob mindenkit, akit csak talált Hollywoodban.

A történetről annyit lehet tudni, hogy a '30-as években játszódik, a három főhős (Christian Bale, John David Washington és Margot Robbie) pedig egy gyilkosság szemtanúi, majd gyanúsítottai lesznek, hogy aztán az amerikai történelem egyik legvadabb összeesküvését derítsék ki. A trailer alapján inkább tűnik könnyedebb hangvételű (fél)történelmi filmnek, mint sötét thrillernek, amelyben az a jelenet is kétségtelenül közrejátszik, ahol Bale a saját műszemét keresi valahol a Földön.

A három főszereplő mellett egy sor hollywoodi topszínész felbukkan még, mint Robert De Niro, Mike Myers, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Timothy Olyphant, Rami Malek, Michael Shannon, Chris Rock, sőt, még Taylor Swift énekesnő is. Az egyik executive producer pedig nem más, mint Drake.

Az Amszterdam november 3-án érkezik a mozikba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!