Így fest Ray Liotta az egyik utolsó szerepében

2022. június 11. – 14:14

Így fest Ray Liotta az egyik utolsó szerepében
Ray Liotta a Black Bird című sorozatban – Forrás: Apple TV+

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetes a Black Bird című, igaz történeten alapuló sorozathoz, amiben Ray Liotta is játszik. Ez lesz az első olyan projekt, amiben a színész szerepel, és a halála után jelenik meg.

Liotta május végén halt meg a Dominikai Köztársaságban a Dangerous Waters című thriller forgatásán, de előtte még leforgatta a Cocaine Bear című filmet is.

A Black Bird című sorozatban egy rendőrt alakít, akinek a sikeres, népszerű fiát (Taron Egerton) 10 évre bekasznizzák. A fiú kap egy soha vissza nem térő lehetőséget: ha megengedi, hogy átköltöztessék egy szigorúan őrzött börtönben, ott megbarátkozik egy Larry Hall nevű, potenciális sorozatgyilkossal, és kicsikar belőle egy vallomást, akkor újratárgyalhatják a büntetését. A fiú elvállalja.

Aki rákeresne arra, hogy Larry Hall létezett-e, annak csak annyit mondok, hogy a Black Bird igaz történeten alapul, a lehetetlen alkut tényleg megkapta James Keene, amiből aztán 2010-ben egy könyvet is írt In With The Devil címmel. A sorozat ennek a könyvnek az adaptációja.

A sorozat írója és egyik producere Dennis Lehane, olyan regények szerzője, mint a Titokzatos folyó vagy a Hideg nyomon, az egyik rendezője pedig a belga Michaël R. Roskam (Bikanyak). A Black Bird július 8-án indul az Apple TV+ műsorán.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!