Thuróczy Szabolcsra rásóznak egy kisgyereket

2022. május 8. – 10:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Szia Életem! (a cím így szerepel az előzetesben) egy jól bevált műfajt próbál itthon gyökereztetni: van egy idegesítő kisgyerek (Pásztor-Várady Mór), akit ilyen-olyan okokból a pokrócmodorú biológiai apjánál kell hagyni, aki a háta közepére sem kívánja (naná, hogy Thuróczy Szabolcs), ketten mindenféle kalamajkába belekeverednek, majd feltételezem, hogy nagy leckéket tanulnak az életről egymástól.

A film eredetileg Ha elfárad, viheti címen futott, és a gyártási tervek szerint ez lett volna Scherer Péter színész filmrendezői bemutatkozása, és ő játszotta volna a főszerepet is. Scherer egyeztetési problémák miatt kiszállt, egy mellékszerepe maradt a filmben, de a főszerepet Thuróczy vette át tőle. Ő alakítja azt a kellemetlen írófigurát, akinek tíz éve volt egy nagy sikere, és azóta is abból él, és az ő életére tukmálják rá a gyereket.

A filmet Rohonyi Gábor (Konyec, Brazilok) és Vékes Csaba (A hetedik alabárdos) rendezték, az egyik producere Geszti Péter, szerepel benne Thuróczy és Pásztor-Várady mellett Kovács Patrícia, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Básti Juli és Tasnádi Bence is. Kovács Patrícia például egy Macskanőnek öltözött eszkortként fel is bukkan az előzetesben.

A Szia Életem! premierje a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!