Elég erős előzetes érkezett az új Trónok harca-sorozathoz

2022. május 5. – 18:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Augusztus 21-én érkezik a Sárkányok háza, vagyis a Trónok harca világában játszódó előzménysorozat, ami több száz évvel játszódik az HBO sikerprodukciójának cselekménye előtt, és a Targaryen-ház történetére fókuszál. Most érkezett egy új előzetes a sorozathoz, ami minden eddigi teasernél többet mutat.

Az eddig megjelent képek és videók alapján nem tűnt akkora durranásnak a sorozat, de a mostani trailerbe jutott minden, ami miatt akkora siker volt a Trónok harca: vér, sárkányok, kardok, komoran néző férfiak lovagruhában, és még a Vastrón is szóba kerül.

A történet George R.R. Martin Tűz és vér című könyve alapján készült, és 200 évvel játszódik a Trónok harca előtt. Ahogy a teaserből is kiderül, hogy Viserys király a lányára, Rhaenyrára hagyja a trónt, ami természetesen egy csomó embernek nem tetszik, köztük pár rokonnak sem.

A Targaryenek mellett más ismert családok tagjai is feltűnnek, mint a Hightower-, a Velaryion- vagy a Baratheon-ház. És pár sárkány is felbukkan a Targaryenek környékén. Aki ismeri a történetet, valószínűleg tudja, hogy a sorozat egyszer eljut majd a Sárkányok táncáig, a hírhedt polgárháborúig a Targaryenek között, amelyekben sárkányokat is bevetettek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!