Olyan sikeres lett a legutóbbi Jackass-film, hogy jön az új Jackass-sorozat

2022. május 4. – 17:43

Olyan sikeres lett a legutóbbi Jackass-film, hogy jön az új Jackass-sorozat
Részlet a Jackass Forever című 2022-es filmből – Forrás: Outnow.ch

Másolás

Vágólapra másolva

A februárban bemutatott Jackass Forever (Mindörökké Jackass) című mozifilm nagy sikerének hatására a gyártó Paramount Global már dolgozik egy új Jackass-sorozaton, amely a Paramount+ streamingplatformra érkezik majd – írja a Hollywood Reporter.

A Jackass eredetileg egy 2000 és 2002 között az MTV-n futott sorozat volt, ahol egy csapat őrült fiatal férfi egyre nagyobb őrültségeket művelt egymással és saját magával. A sorozatból korábban három film is készült, 2003-ban, 2006-ban és 2010-ben – ezután érkezett 12 évvel később a Jackass Forever.

Míg mára egy egész generáció emlékszik vissza nosztalgiával a magukat néha egészen durva módon szívató srácokra, a stáb több tagja a mai napig nem heverte ki a forgatásokkal és a műsorhoz szükséges életmóddal járó megpróbáltatásokat. A Jackass-jelenségről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Miután a Jackass Forever a vártnál jobb eredményt produkálva 23,5 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban, a Paramount már lehúzott egy bőrt a franchise-ról azzal, hogy elérhetővé tette az eredeti Jackass-sorozat részeit a Paramount+ kínálatában. Erre dobják majd rá az új sorozatot, és a cégvezér, Bob Bakish szerint a jövőben több hasonló projektet is terveznek, amikor mozis sikerekre streaminges spinoffokat eresztenek majd rá.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!