Média1: Márciusban indulhat Magyarországon az HBO Max

2022. január 21. – 14:36

Másolás

Vágólapra másolva

2022. március 8-án váltja le az HBO Go nevű streamingszolgáltatását a WarnerMedia Magyarországon és a régió többi országában. A helyét az HBO Max veszi át – írja a Média1.

A Média1 azt írja, az HBO Max oldalán rövid ideig megjelent egy üzenet, hogy ebben a régióban (Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Horvátországban) március 8-án fog elindulni a szolgáltatásuk. „A Google Cache segítségével le is tudtuk fotózni az oldal egy tárolt változatát, ahol már szerepelt egy angol felirat a március 8-i dátummal” – írja a Media1. Az oldalon azóta eltüntették a feliratot.

Pinczés-Pressing Ádám, az HBO Magyarország PR menedzsere a Média1-nek azt mondta: „Érdemes lesz figyelni az HBO hivatalos kommunikációját, mert hamarosan több hírrel is érkezünk az HBO Max kapcsán.” Pinczés-Pressing a Telexnek is megerősítette, hogy hamarosan bejelentést tesznek az HBO Maxról.

Az HBO Maxon mintegy 15 ezer órányi, az HBO Góéhoz képest lényegesen nagyobb tartalom található meg. Emellett több új film is a mozipremierrel egyszerre került fel az HBO Maxra.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!