Lezárások lesznek a hétvégén a Hősök tere környékén a budapesti MTV EMA miatt

2021. november 11. – 14:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Hősök terén és a Papp László Sportarénában tartják az MTV EMA záróeseményeit, ezért szombaton és vasárnap a helyszínek környékén közlekedési korlátozások várhatók – olvasható a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatójában. Péntek estétől vasárnap hajnalig lezárják a közúti forgalom elől az Andrássy út és a Dózsa György út egy-egy szakaszát, a Kós Károly sétányt és a Hősök terét, illetve hétfő hajnalig az Ifjúság útját is.

Terelve közlekednek majd a Hősök terét érintő BKK-járatok: sűrűbben jár majd a kisföldalatti, vasárnap pedig egészen egészen éjfélig jár majd az M2-es metró és az 1-es villamos.

Rita Ora brit popdíva, Winnie Harlow szupermodell, Ryan Tedder, a OneRepublic frontembere, Drew McIntyre, a WWE sztárja, a Years & Years énekes-dalszerzőjeként és a színészként ismert Olly Alexander is díjat ad át az MTV EMA vasárnapi élő showműsorában – közölte a csatorna.

Ahogy arról korábban írtunk, a díjátadón fellép Ed Sheeran, az Imagine Dragons és a OneRepublic is. Az est házigazdája, Saweetie lesz. A gálát november 14-én több mint 180 országban közvetíti a zenecsatorna Budapestről.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!