A Vajákként és Supermanként is ismert Henry Cavillel forgatják az új Hegylakó-filmet jövőre

2021. november 10. – 19:27

Másolás

Vágólapra másolva

Hosszú évek óta lehet hallani arról, hogy Hollywoodban nagyon szeretnének új Hegylakó-filmet forgatni, azonban a projektről nem igazán lehetett ennél többet hallani. Most a Hollywood Reporter készített interjút a Superman-ből és a Vajákból is ismerős Henry Cavillel, aki többek között elárulta, hogy 2022-ben kezdik meg a Hegylakó forgatását.

Cavill természetesen a főszerepet kapta meg, és még azt is tudni lehet, hogy a film rendezője az a kaszkadőrből lett rendező Chad Stahelski lesz, aki eddig a John Wick-filmekért felelt. Cavill szerint az új Hegylakó valamivel földhözragadtabb lesz, mint az 1986-os eredeti film, és inkább egy modernkori tragédiaként fog működni.

Ahogy a JoBlo megjegyzi, a Hegylakó-reboot 2008 óta kallódik különböző stúdiók fiókjaiban, egy rakás rendezőt és forgatókönyvírót is megjárt már, és olyan színészek neveit dobták be az elmúlt években a főszereppel kapcsolatban, mint Tom Cruise vagy Ryan Reynolds, a főgonosz szerepére pedig Dave Bautistát vagy Vinnie Jonest emlegették.

Az interjúban Cavill azt is elárulja, hogy gyerekkorában nagy rajongója volt a Hegylakónak, de nemcsak a filmnek, hanem a hat évadot is megért '90-es évekbeli tévésorozatnak is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!